Ξεκινώντας την ημέρα με ένα ελαφρύ γεύμα.
Υλικά:
- 1 μικρή σελινόριζα
- 2 βρασμένα παντζάρια
- 2 καρότα
- 1 πορτοκάλι
- 1 κόκκινο γκρέιπφρουτ
- 8 φυλλαράκια, φρέσκου δυόσμου
- 5 κουτ. της σούπας μαγιονέζα
- 1 κουτ. της σούπας μουστάρδα
- 4 αγγουράκια τουρσί αλάτι
Διαδικασία:
Καθαρίζετε τη σελινόριζα και την κόβετε σε πολύ λεπτά μπαστουνάκια. Κόβετε με τον ίδιο τρόπο τα παντζάρια και τα καρότα.Καθαρίζετε το πορτοκάλι και το γκρέιπφρουτ από τη φλούδα και την άσπρη μεμβράνη και με ένα κοφτερό μαχαιράκι ξεχωρίζετε προσεκτικά τη σάρκα από τις μεμβράνες. Χτυπάτε στο μπλέντερ τη μαγιονέζα, μουστάρδα και τα αγγουράκια τουρσί μαζί. Ανακατεύετε σ” ένα μπολ τα λαχανικά με το ντρέσινγκ και τα φύλλα του δυόσμου και σερβίρετε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου