Γρήγορη μεσογειακή συνταγή.
Υλικά (για 4 άτομα):
- 400 γρ. γαρίδες, αποφλοιωμένες
- 2 κολοκυθάκια
- 2 ψητές πιπεριές κονσέρβα
- 1 κρεμμύδι
- ½ λεμόνι
- 3 κ.σ. ελαιόλαδο
- αλάτι
- πιπέρι
Διαδικασία:
Κόβετε τα κολοκυθάκια σε λεπτές λωρίδες και τις πιπεριές, στραγγισμένες. Ψιλοκόβετε το κρεμμύδι. Ζεσταίνετε 2 κ.σ. ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι και σοτάρετε τις γαρίδες για 2′. Τις αλατοπιπερώνετε. Βγάζετε τις γαρίδες από το τηγάνι και προσθέτετε σε αυτό το υπόλοιπο ελαιόλαδο. Σοτάρετε το κρεμμύδι και τα κολοκυθάκια για 3′. Προσθέτετε τις πιπεριές και τις γαρίδες, ανακατεύετε και αφήνετε για ακόμα 2′. Προσθέτετε αν θέλετε κι άλλο αλάτι και πιπέρι, ρίχνετε από πάνω λίγο χυμό λεμονιού και σερβίρετε τις γαρίδες ζεστές.
Καλή όρεξη!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου