Μία διαφορετική μπουγάτσα για τους καλεσμένους σας, αλλά και ως συνοδευτικό για το πρωινό σας!
Υλικά:
- ½ κιλό φύλλο
- 1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
- 2 ποτήρια νερό
- ζάχαρη άχνη
- λίγο βούτυρο
- κανέλλα
Διαδικασία:
Βουτυρώνετε ένα ταψί. Στρώνετε τα φύλλα αφού τα έχετε βουτυρώσει και τα σουρώνετε ελαφρά. Τα ψήνετε μέχρι να ροδίσουν στους 180°C, περίπου για μισή ώρα. Όταν τα βγάλετε από τον φούρνο, ρίχνετε το ζαχαρούχο γάλα διαλυμένο με το νερό. Τα ξαναβάζετε στον φούρνο για άλλα 20′. Όταν ψηθούν, όπως είναι ζεστά, τα πασπαλίζετε με ζάχαρη άχνη και κανέλλα.
Καλή όρεξη!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου