Νόστιμο φιλέτο πέρκας με πράσα, σε ζωμό με μπαχαρικά.
Υλικά:
- 6 φέτες ψάρι πέρκα
- 2 φλιτζ. κρασί
- 2 φλιτζ. νερό
- 2 κρεμμύδια
- 2 γαρίφαλα
- 6 πράσα
- λίγο μοσχοκάρυδο
- λίγο βούτυρο
- αλάτι
- πιπέρι
Διαδικασία:
Βάζετε σε μία κατσαρόλα το κρασί, το νερό, τα κρεμμύδια κομμένα, τα γαρίφαλα και τα αφήνετε να βράσουν. Καθαρίζετε τα πράσα, τα κόβετε και τα προσθέτετε στην κατσαρόλα. Τα αφήνετε να βράσουν για 5′. Βάζετε στη συνέχεια το ψάρι και το βράζετε για άλλα 10′. Στο τέλος προσθέτετε το βούτυρο και το μοσχοκάρυδο. Εάν θέλετε σερβίρετε με πατάτες.
Καλή όρεξη!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου