Για να τις απολαύσετε μαζί με τσίπουρο και καλή παρέα!
Υλικά:
- 8 πράσινες πιπεριές μακριές
- 3 κ.σ. κρεμμύδι τριμμένο
- ½ κούπα ελαιόλαδο
- 1 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο
- 1 κ.σ. συμπυκνωμένο χυμό τομάτας
- λίγο πιπέρι καγιέν
- 200 γρ. τυρί φέτα γλυκιά χονδροκομμένη
- λίγο ελαιόλαδο
Διαδικασία:
Πλένετε τις πιπεριές, κόβετε τα κοτσάνια και αφαιρείτε τους σπόρους. Σε νερό που βράζει τις ζεματάτε για 5′. Τις στραγγίζετε. Σε μια κατσαρόλα βάζετε το λάδι να κάψει και σοτάρετε το κρεμμύδι. Ρίχνετε την τομάτα και το πιπέρι. Το κατεβάζετε και αφήνετε να κρυώσει ελαφρά. Ρίχνετε τη φέτα και τον μαϊντανό. Γεμίζετε με το μίγμα τις πιπεριές, τις αλείφετε με λάδι και τις τηγανίζετε σε σιγανή φωτιά για περίπου 20′.
Καλή όρεξη!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου