Δοκιμάστε τους ως ορεκτικό!
Υλικά:
- ½ κιλό κρεμμύδια
- ½κιλό αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
- 2 κ.σ. δυόσμο
- 1 κ.γ. αλάτι
- πιπέρι
- λίγη ρίγανη
- ελαιόλαδο
Διαδικασία:
Τρίβετε τα κρεμμύδια και τα ανακατεύετε με το αλεύρι, τον δυόσμο, το αλάτι, πιπέρι και τη ρίγανη. Παίρνετε κουταλιές από τον χυλό και τις τηγανίζετε σε καυτό λάδι.
Καλή όρεξη!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου