Κάντε μας like στο Facebook

Μοσχαράκι με μπέικον


ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΜΕ ΜΠΕΙΚΟΝ copy
Ένας απλός τρόπος για να δώσετε ένταση στη γεύση του.

Υλικά:
  • 1 κιλό νουά ή σπάλα μοσχαριού
  • 200 γρ. μπέικον
  • 200 γρ. φυτίνη
  • 1 ποτηράκι κόκκινο κρασί
  • αλάτι
  • πιπέρι
Διαδικασία:
Τυλίγετε το νουά ή τη σπάλα με τεμάχια από το μπέικον και αλατοπιπερώνετε. Βάζετε τη φυτίνη σε μια κατσαρόλα να κάψει και τοποθετείτε το κρέας να ροδίσει. Μόλις ροδίσει σβήνετε με το κρασί. Το τοποθετείτε μαζί με το ζουμί του σε ένα ταψάκι και το βάζετε σε μέτριο φούρνο. Αφήνετε να ψηθεί για 2 περίπου ώρες, βρέχοντάς το κατά διαστήματα με το ζουμί του.
Καλή όρεξη!
  • Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε μας like στο Facebook
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...