Σπιτικά χοιρινά σουβλάκια με σάλτσα σόγιας για να απολαύσετε με την παρέα σας!
Υλικά (για 4 άτομα):
- 800 γρ. κρέας χοιρινό
- 10 γρ. ζάχαρη
- 1 σκελίδα σκόρδο
- αλάτι
- πιπέρι
- σόγια σως
Διαδικασία:
Για να φτιάξετε τη μαρινάτα, ανακατεύετε 8 κ.σ. σόγια σως με τη ζάχαρη και το σκόρδο. Κόβετε το κρέας σε κομματάκια και το βάζετε σε μια λεκάνη με τη μαρινάτα για 3 ώρες. Περνάτε τα κομμάτια το κρέας σε μεταλλικά ή ξύλινα σουβλάκια και τα ψήνετε σε σιγανή φωτιά, στον φούρνο ή σε σχάρα, περιχύνοντας πότε-πότε με τη μαρινάτα.
Καλή όρεξη!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου