Για ένα γλυκό μεσημεριανό γεύμα!
Υλικά:
- 1 κουτί μίγματος για πανακότα
- 1 2/3 κούπας γάλα
- 2 κ.σ. ζελέ με άρωμα κεράσι
- 400 γρ. στραγγιστό γιαούρτι
- σάλτσα κερασιού κονσέρβας
Διαδικασία:
Ετοιμάζετε την πανακότα σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Προσθέτετε στο μίγμα το γάλα και το ζελέ με άρωμα κεράσι. Κατεβάζετε από τη φωτιά κι αφού το μείγμα κρυώσει, ρίχνετε και ανακατεύετε το γιαούρτι. Το βάζετε σε μακρόστενη φόρμα, ελαφρά λαδωμένη, και το βάζετε στο ψυγείο ώσπου να πήξει. Σερβίρετε την πανακότα με σάλτσα κερασιού.
Καλή όρεξη!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου