Στο τηγάνι, με κόκκινη σάλτσα τομάτας!
Υλικά:
- 2-3 κ.σ. ελαιόλαδο
- 450 γρ. μοσχάρι φιλέτο, κομμένο σε μικρά κομμάτια
- 1 σκελίδα σκόρδο τριμμένη
- 1 πιπερόριζα ψιλοκομμένη
- 225 γρ. μπρόκολο
- 1 κόκκινη πιπεριά, ψιλοκομμένη
- 225 γρ. μανιτάρια, κομμένα
- 4 κρεμμύδια φρέσκα, ψιλοκομμένα
- 1 κ.γ. σουσαμέλαιο
- 1 κ.σ. πελτέ τομάτας
Διαδικασία:
Σε ένα βαθύ τηγάνι ζεσταίνετε το λάδι και τσιγαρίζετε το μοσχάρι, το σκόρδο και την πιπερόριζα. Σενεχίζετε σε δυνατή φωτιά για 5’ μέχρι να πάρει χρώμα το κρέας. Κατόπιν, βγάζετε το κρέας και τα υπόλοιπα υλικά με μία τρυπητή κουτάλα. Στη συνέχεια, προσθέτετε την πιπεριά και τσιγαρίζετε για 2’. Ρίχνετε τα μανιτάρια και το κρεμμύδι και τα αφήνετε και αυτά για 2’. Αφού τσιγαρίσετε όλα τα υλικά, τα βάζετε ξανά στο τηγάνι και προσθέτετε το σουσαμέλαιο και τον πελτέ τομάτας. Μαγειρεύετε για 5-8’ και σερβίρετε το πιάτο ζεστό.
Καλή όρεξη!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου