Κάντε μας like στο Facebook

Πράσινη σαλάτα με φέτα και ρόδι


ΣΑΛΑΤΑ
Μία light, υγιεινή πρόταση με mix ρόκας και κάρδαμου.

Υλικά:
  • 300 γρ. φέτα
  • λίγο χυμό λεμόνι
  • 2 σκελίδες σκόρδο, λιωμένες
  • 110 γρ. τριμμένο αμύγδαλο
  • 4 μικρές χούφτες ρόκα, σπανάκι και κάρδαμο
  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 1 κ.σ. σησαμέλαιο
  • σπόρους από 2 ρόδια
  • αλάτι
  • πιπέρι
Διαδικασία:
Βάζετε τη φέτα σε ένα ρηχό πιάτο,  ρίχνετε από πάνω τον χυμό λεμονιού και διασκορπίζετε τις λιωμένες σκελίδες σκόρδου. Αφήνετε να μαριναριστεί για 3 ώρες. Καβουρδίζετε σε μέτριο grill το αμύγλαλο έως ότου πάρει ένα ελαφρύ καφέ χρώμα. Ανακατεύετε μαζί τη ρόκα, το σπανάκι και το κάρδσαμο σε ένα μπολ, μαζί με το ελαιόλαδο και το σησαμέλαιο, και αλατοπιπερώνετε. Τρίβετε μέσα στο μπολ, με τα χέρια  σας, τη φέτα, προσθέτετε το ρόδι και το αμύγδαλο. Σερβίρετε αμέσως.
Καλή όρεξη!
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε μας like στο Facebook
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...