Ένας ωραίος συνδυασμός!
Υλικά:
- 1 μέτρια γλυκιά κόκκινη πιπεριά
- 1 μεγάλο καρότο
- 1 κλαράκι σέλινο
- 240 γρ. μπρόκολο
- λίγο φρέσκο σπανάκι
- 1 μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 2 κ.γ. λάδι
- 840 γρ. ζωμό κοτόπουλου
- 1 1/3 φλιτζ. νερό
- λίγο βασιλικό
- αλάτι
- πιπέρι
- 1 φύλλο δάφνη
- 270 γρ. τορτελίνια
Διαδικασία:
Κόβετε την πιπεριά και το καρότο σε λεπτές λωρίδες. Κόβετε σε μικρά κομμάτια το μπρόκολο, το σπανάκι και το σέλινο. Σοτάρετε το κρεμμύδι σε καυτό λάδι για 5′ να πάρει ένα ξανθό χρώμα. Προσθέτετε τον ζωμό του κοτόπουλου και το νερό. Στη συνέχεια, προσθέτετε και τα ψιλοκομμένα λαχανικά και σιγοβράζετε σε σιγανή φωτιά για 15′. Προσθέτετε τα τορτελίνια και το μπρόκολο και μαγειρεύετε για άλλα 10′. Τέλος, προσθέτετε το σπανάκι. Ανακατεύετε καλά και σερβίρετε όσο είναι καυτό.
Καλή όρεξη!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου