Μία νηστίσιμη μακαρονάδα.
Υλικά:
• 1 πακέτο
• 500γρ. μικρές σουπιές καθαρισμένες
• 5 φρέσκα κρεμμυδάκια
• 2 σκελίδες σκόρδο
• 4κ.σ. σόγια σος
• ¼ φλιτ. ελαιόλαδο
• Αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι
• 500γρ. μικρές σουπιές καθαρισμένες
• 5 φρέσκα κρεμμυδάκια
• 2 σκελίδες σκόρδο
• 4κ.σ. σόγια σος
• ¼ φλιτ. ελαιόλαδο
• Αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Διαδικασία:
Βράζετε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό και τα στραγγίζετε. Καθαρίζετε τα κρεμμυδάκια, τα κόβετε στη μέση κατά μήκος και στη συνέχεια τα κόβετε σε 3-4 κομμάτια. Τρίβετε το σκόρδο στον τρίφτη και το βάζετε με τα κρεμμυδάκια και το ελαιόλαδο σ’ ένα βαθύ τηγάνι. Σοτάρετε τα υλικά σε δυνατή φωτιά για 3-4’. Προσθέτετε τις σουπιές και συνεχίζετε το μαγείρεμα σε δυνατή φωτιά για 4-5’ ακόμη. Ρίχνετε τη σόγια σος και τα βρασμένα ζυμαρικά, πασπαλίζετε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι και σερβίρετε.
Καλή όρεξη!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου