Υλικά
8 αυγά βρασμένα
4 κ.σ. γιαούρτι
1 κ.σ. μουστάρδα
2 κ.σ. φρέσκο άνηθο ψιλοκομμένο
1 κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
1 κ.γ. ξύσμα από πορτοκάλι
1/2 κ.γ. ρίγανη
75 γ. τόνο κονσέρβα
4 κ.σ. γιαούρτι
1 κ.σ. μουστάρδα
2 κ.σ. φρέσκο άνηθο ψιλοκομμένο
1 κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
1 κ.γ. ξύσμα από πορτοκάλι
1/2 κ.γ. ρίγανη
75 γ. τόνο κονσέρβα
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε και κόβουμε τα αυγά στη μέση κατά μήκος. Αφαιρούμε και πολτοποιούμε τους κρόκους με ένα πιρούνι. Προσθέρουμε το γιαούρτι, τη μουστάρδα, το κρεμμιδάκι, τον άνηθο, το λεμόνι, τη ρίγανη και τον τόνο. Ανακατεύουμε καλά. Γεμίζουμε τα αυγά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου