Κάντε μας like στο Facebook

Γεμιστά αυγά με τόνο

ayga

Υλικά

8 αυγά βρασμένα
4 κ.σ. γιαούρτι
1 κ.σ. μουστάρδα
2 κ.σ. φρέσκο άνηθο ψιλοκομμένο
1 κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
1 κ.γ. ξύσμα από πορτοκάλι
1/2 κ.γ. ρίγανη
75 γ. τόνο κονσέρβα
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε και κόβουμε τα αυγά στη μέση κατά μήκος. Αφαιρούμε και πολτοποιούμε τους κρόκους με ένα πιρούνι. Προσθέρουμε το γιαούρτι, τη μουστάρδα, το κρεμμιδάκι, τον άνηθο, το λεμόνι, τη ρίγανη και τον τόνο. Ανακατεύουμε καλά. Γεμίζουμε τα αυγά.
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε μας like στο Facebook
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...