ΥΛΙΚΑ
- 8 μανταρίνια
- 15 γρ. ζάχαρη ( 1 κ.σ.)
- 15 γρ. καλαμποκάλευρο ( 1 κ.σ.)
- Αλάτι 1/4 κ.γ.
- 30 γρ. βούτυρο ανάλατο ( 2 κ.σ.)
- Χρόνος Προετοιμασίας
- 15'
- Βαθμός Δυσκολίας
- Εύκολη
- Στύβουμε τα μανταρίνια ώστε να μας δώσουν τους χυμούς τους. Υπολογίζουμε οτι στα 8 μανταρίνια θα πάρουμε περίπου 1 φλ.τσ. χυμό.Βάζουμε το χυμό σε μια κατσαρόλα και προσθέτουμε τη ζάχαρη, το καλαμποκάλευρο και το αλάτι. Σιγοβράζουμε το μίγμα σε μέτρια φωτιά μέχρι να ομοιογενοποιηθούν τα υλικά και να δέσει η σάλτσα.Αποσύρουμε την κατσαρόλα απο τη φωτιά και προσθέτουμε το βούτυρο. Ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει και να ομοιογενοποιηθεί το βούτυρο.Βάζουμε τη σάλτσα σε ένα μπόλ και το καλύπτουμε με μεμβράνη.Βάζουμε το μπόλ στο ψυγείο για περίπου μισή ώρα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου