Υλικά για 4 άτομα
1/2 κιλό αρνί σπάλα σε κύβους
1 πακέτο τηγανιά χοιρινή σε κύβους
1 φλιτζάνι ελαιόλαδο
1 τμχ καρότο σε κύβους
1 τμχ πιπεριά πράσινη σε κύβους
1 τμχ πιπεριά κόκκινη σε κύβους
1/3 τμχ σέλερι σε κύβους
200 γρ κρεμμυδάκια για στιφάδο
1 σκελίδα σκόρδο
1 φλιτζάνι λευκό κρασί
θυμάρι, αλάτι, πιπέρι
200 γρ τυριά σκληρά σε κύβους
1 πακέτο τηγανιά χοιρινή σε κύβους
1 φλιτζάνι ελαιόλαδο
1 τμχ καρότο σε κύβους
1 τμχ πιπεριά πράσινη σε κύβους
1 τμχ πιπεριά κόκκινη σε κύβους
1/3 τμχ σέλερι σε κύβους
200 γρ κρεμμυδάκια για στιφάδο
1 σκελίδα σκόρδο
1 φλιτζάνι λευκό κρασί
θυμάρι, αλάτι, πιπέρι
200 γρ τυριά σκληρά σε κύβους
Εκτέλεση
Σε μία κατσαρόλα σοτάρουμε με ελαιόλαδο το κρέας. Μόλις ροδίσει προσθέτουμε τα λαχανικά και σβήνουμε με το κρασάκι. Καρυκεύουμε με το θυμάρι και αλατοπιπερώνουμε. Μαγειρεύουμε για 15 λεπτά και αφήνουμε το κρέας να κρυώσει. Προσθέτουμε τα τυριά, ανακατεύουμε καλά και χωρίζουμε σε τέσσερις μερίδες, τοποθετώντας τις σε λαδόκολλα.
Διπλώνουμε καλά σε φάκελο και προαιρετικά δένουμε με σπάγγο. Τοποθετούμε σε ταψί και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 για 1 ώρα και 45 λεπτά . Ανά τακτά χρονικά διαστήματα, ραντίζουμε με νερό.
* Αντί για λαδόκολλα, μπορείτε να τυλίξετε με ζύμη σφολιάτας η ζύμη κουρού.
Διπλώνουμε καλά σε φάκελο και προαιρετικά δένουμε με σπάγγο. Τοποθετούμε σε ταψί και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 για 1 ώρα και 45 λεπτά . Ανά τακτά χρονικά διαστήματα, ραντίζουμε με νερό.
* Αντί για λαδόκολλα, μπορείτε να τυλίξετε με ζύμη σφολιάτας η ζύμη κουρού.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου