Αχνιστή, πεντανόμιστη, που δεν θα έχει να ζηλέψει τίποτα από αυτή της γιαγιάς σας.
Υλικά:
- 2 φύλλα φρέσκια σφολιάτα
- 1 πακέτο μανιτάρια σε φέτες
- 200 γρ. τριμμένο κασέρι
- 200γρ. τριμμένη μοτσαρέλα
- 4 αυγά
- 350 γρ. κρέμα γάλακτος ΑDORO
- 1/3 κουτ. του γλυκού μοσχοκάρυδο
- αλάτι
- φρέσκα σαλατικά και τοματίνια για το σερβίρισμα
Διαδικασία:
Ανακατεύετε σ΄ ένα μπολ τα τυριά με τα 3 αυγά, την κρέμα γάλακτος και το μοσχοκάρυδο, προσθέτετε τα μανιτάρια και αλατίζετε. Απλώνετε το ένα φύλλο σφολιάτας σε αντικολλητικό ταψάκι 24 εκ. περίπου, αδειάζετε το μείγμα και το σκεπάζετε με το άλλο φύλλο. Χτυπάτε το αυγό που περίσσεψε με 2 κουταλιές νερό και αλείφετε μ΄αυτό την επιφάνεια. Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 40 λεπτά περίπου και σερβίρετε με τα σαλατικά και τα τοματίνια.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου