Κάντε μας like στο Facebook

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να ξεχωρίσεις ένα αυγό;

345341Κι όμως, υπάρχει ένας τρόπος για να ξεχωρίσεις το ασπράδι από τον κρόκο που θεωρείται ο καλύτερος. Ποιος είναι αυτός;  Ο καλύτερος τρόπος, λοιπόν, είναι με τα χέρια. Για να είσαι 100% σίγουρη ότι δε θα κάνεις κάποιο λάθος, χρησιμοποίησε το καλύτερο εργαλείο σου, τα χέρια σου!

Η μέθοδος είναι απλή: Σπάσε ένα αυγό σε ένα ριχό μπολ. Βάλε τα δάχτυλά σου μέσα στο μπολ προσεκτικά και απλά πάρε τον κρόκο. Με αυτό τον τρόπο ο κρόκος δεν υπάρχει καμία περίπτωση να σπάσει και μπορείς να τον μεταφέρεις άθικτο σε ένα άλλο μπολ. Επανέλαβε την ίδια διαδικασία με όσα αυγά θέλεις να σπάσεις.
avgodiaxwrismos
Μπορεί να ακούγεται λίγο βρωμερό όλο αυτό καθώς το μόνο σίγουρο είναι πως θα λερώσεις τα χέρια σου αλλά τι νόημα έχει η μαγειρική χωρίς να γίνεις και λίγο χάλια. Οι καλές μαγείρισσες ξέρουν πως να λερώνονται και το απολαμβάνουν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε μας like στο Facebook
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...