Για 2-4 άτομα
1 πρέζα αλάτι
150 γραμμάρια μαργαρίνη
100 γραμμάρια καστανή ζάχαρη
50 γραμμάρια σοκολάτα υγείας ψιλοκομμένη
1 αυγό
225 γραμμάρια αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ
150 γραμμάρια μαργαρίνη
100 γραμμάρια καστανή ζάχαρη
50 γραμμάρια σοκολάτα υγείας ψιλοκομμένη
1 αυγό
225 γραμμάρια αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ
Εκτέλεση:
Στο κάδο του μίξερ ρίχνουμε την μαργαρίνη με την ζάχαρη και τα χτυπάμε στη μέτρια ταχύτητα. Αφού αφρατέψει το μείγμα μας προσθέτουμε το αυγό.
Έπειτα ρίχνουμε το μπέικιν πάουντερ, το αλάτι και το αλεύρι. Συνεχίζοντας το χτύπημα ρίχνουμε και την ψιλοκομμένη σοκολάτα υγείας.
Έπειτα ρίχνουμε το μπέικιν πάουντερ, το αλάτι και το αλεύρι. Συνεχίζοντας το χτύπημα ρίχνουμε και την ψιλοκομμένη σοκολάτα υγείας.
Τυλίγουμε τη ζύμη σε μεμβράνη και την βάζουμε στο ψυγείο για μισή ώρα να ξεκουραστεί.
Στη συνέχεια πλάθουμε τα μπισκότα κυκλικά και πλατιά σε μέγεθος ενος καυδιού και τα βάζουμε σε ταψί που έχουμε στρώσει λαδόκολλας.
Στη συνέχεια πλάθουμε τα μπισκότα κυκλικά και πλατιά σε μέγεθος ενος καυδιού και τα βάζουμε σε ταψί που έχουμε στρώσει λαδόκολλας.
Ψήνουμε για 15 – 20 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς το πρόγραμμα με αντιστάσεις (πάνω – κάτω). Η συνταγή βγάζει περίπου 20 – 30 μπισκότα, ανάλογα με το μέγεθος που θα τα πλάσετε.
Απαιτούμενος χρόνος: 20 λεπτά
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου