Σε ένα τηγάνι ρίχνουμε αρκετό ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο και το θυμάρι. Μόλις <<ιδρώσουν>> καλά, προσθέτουμε τον μαϊντανό, το βασιλικό και το ψωμί που έχουμε προηγουμένως κάνει τρίμμα σε ένα μίξερ και αλατοπιπερώνουμε. Συνεχίζουμε να σοτάρουμε για λίγο ακόμα ελαιόλαδο.
Κόβουμε τις ντομάτες στη μέση, βάζουμε 2 κουταλιές από τη γέμιση από πάνω και προσθέτουμε να στερεώσουμε τη γέμιση.
Βάζουμε στον φούρνο τις ντομάτες για 5 λεπτά στους 200 βαθμούς μέχρι που να χρυσαφίσουν από πάνω.
Βγάζουμε από τον φούρνο, αφήνουμε να κρυώσουν λίγο και σερβίρουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου