250 γραμ χαλουμι
4 φυλλα κρουστας
2 κ.σ σουσαμι
2 κ.σ μελι
2 κ.σ βουτυρο
2 κ.σ ξυδι βαλσαμικο
Εκτελεση
κοβουμε το χαλουμι σε τεσσερις φετες κατα μηκος
διπλωνουμε το καθε φυλλο κρουστας στη μεση και το αλοιφουμε με βουτυρο
τοποθετουμε σε καθε φυλλο απο μια φετα χαλουμι και το διπλωνουμε σε πακετο
πασπαλιζομε με σουσαμι και ψηνουμε σε προθερμασμενο φουρνο στους 220 βαθμους για 12-15 λεπτα
κατοπιν τα βαζουμε σε πιατελα, ανακατευουμε το ξυδι με το μελι να γινουν σαν πηκτο σιροπι και περιχυνουμε τα πακετα
TIP
μπορει να γινει και με φετα η μανουρι
μπορει να γινει και με φετα η μανουρι
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου