Υλικά:
60 ml τεκίλα λευκή
40 ml Grand Marnier κίτρινο
1 λάιμ στυμμένο
20 ml σιρόπι ζάχαρης
6 φρέσκες φράουλες
τριμμένο πάγο
40 ml Grand Marnier κίτρινο
1 λάιμ στυμμένο
20 ml σιρόπι ζάχαρης
6 φρέσκες φράουλες
τριμμένο πάγο
Εκτέλεση:
Βάζουμε όλα τα συστατικά στον πολυκόφτη. Αδειάζουμε σε ποτήρι κοκτέιλ Μαργαρίτα του οποίου έχουμε μισοβρέξει το χείλος με χυμό λάιμ και μισοβυθίσει σε ζάχαρη.
Γαρνίρουμε με φράουλα και λάιμ.
Σερβίρουμε με 2 στενά καλαμάκια.
Γαρνίρουμε με φράουλα και λάιμ.
Σερβίρουμε με 2 στενά καλαμάκια.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου