Για να μη μαραθεί και νερουλιάσει. Συχνά ετοιμάζεις τη χωριάτικη σαλάτα αρκετή ώρα πριν φας εσύ με τους φίλους, την οικογένεια ή το σύντροφό σου. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μαζεύεται αρκετό υγρό στον πάτο του μπολ.
Συνήθως αυτό οφείλεται στο αλάτι που ρίχνεις, που προκαλεί το νέρωμα της σαλάτας. Αυτό λοιπόν που μπορείς να κάνεις είναι να ρίχνεις αλάτι (και εννοείται και λάδι με ξύδι ή οποιαδήποτε άλλη σος) την ώρα του σερβιρίσματος.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου