Κάντε μας like στο Facebook

Βγάλτε χρήματα από το σπίτι


Σκεφθείτε θετικά! Έχετε όλο το χρόνο στη διάθεσή σας για να βάλετε κάποια πράγματα στη θέση τους! Είναι μία καλή ευκαιρία με άλλα λόγια για ανανέωση χωρίς να ξοδέψετε ούτε 1 ευρώ!

Πάρτε χαρτί ή post-it, μολύβι και μία φωτογραφική (αν είναι καλό το κινητό μας κάνει). Κάντε μία βόλτα στο σπίτι. Ξεκινήστε από το σαλόνι… Βλέπετε κάτι που δεν σας αρέσει; Σημειώστε το στο χαρτί και βγάλτε το μία φωτογραφία. Εντοπίσατε κάτι παλιό; Σημειώστε και αυτό και φωτογραφίστε το!
Συνεχίστε στο γραφείο σας. Ανοίξτε τα συρτάρια και βγάλτε από μέσα ότι έχετε ξεχάσει. Παλιός φορτιστής, κομπιουτεράκι, παλιά εξαρτήματα PC, στην λίστα και αυτά και φωτογραφημένα!
Πάμε στο παιδικό δωμάτιο. Τι βλέπετε που δεν θα θέλατε να βλέπετε (εκτός από την ακαταστασία); Ένα παλιό πορτατίφ, κάτι ξεχασμένα παιχνίδια, το relax πάνω στην ντουλάπα, σκονισμένο πια. Στην λίστα και φωτογραφίες!
Φτάσαμε στο δικό σας δωμάτιο.. Η διαδικασία είναι ίδια! Ανοίγουμε ντουλάπες και συρτάρια! Δεν λυπόμαστε το ταγιέρ της Chanel που ποτέ δεν φορέσατε, το σκισμένο το τζιν μπορεί και αυτό να φύγει. Τη γραβάτα που σας έκαναν δώρο και δεν σας αρέσει. Το φόρεμα που δεν σας κάνει πια κοκ.
Παίξτε με τις φωτογραφίες, βάλτε τους φίλους και τα παιδιά να ποζάρουν ή κάντε εσείς το μοντέλο! Διασκεδάστε το!
Θυμηθείτε ότι όσο πιο προσωποποιημένες είναι οι φωτογραφίες των προϊόντων τόσο μεγαλύτερη απήχηση θα έχουν!
Τώρα διαβάστε τη λίστα σας. Σημειώστε δίπλα από το κάθε αντικείμενο τα χρήματα που θα θέλατε να πάρετε για κάθε ένα από αυτά.
Μπείτε στο ricardo.gr και ανεβάστε τις προσφορές σας! Γράψτε μία καλή περιγραφή για το κάθε προϊόν και μην διστάσετε να «πείτε την ιστορία του». Γιατί το πουλάτε, πότε το αγοράσατε, ήταν χρήσιμο; Δώστε λεπτομέρειες που θα βοηθήσουν τον αγοραστή, όπως διαστάσεις, χρώματα, υλικά, υφάσματα, μεγέθη κοκ. Όσες λιγότερες απορίες αφήσετε αναπάντητες τόσο πιο κοντά θα είσαστε σε μία επιτυχημένη πώληση.
Μην πετάξετε τη λίστα. Κρατήστε την και κάθε φορά που θα πουλάτε κάτι απλά διαγράψτε το. Όταν πωληθούν όλα τα αντικείμενα της λίστας κάντε μία «σούμα»  και δείτε τι χρήματα εξοικονομήσατε με το ricardo.gr!
Ξαφνικά το καλοκαίρι στο σπίτι αποκτά ενδιαφέρον!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε μας like στο Facebook
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...