Κάντε μας like στο Facebook

Πάει για «μπαμ» με Μέσι η Παρί;


Τον γύρο του κόσμου κάνει το ρεπορτάζ της «Parisien», σύμφωνα με το οποίο αυτή η περίοδος είναι η καλύτερη για την Παρί Σεν Ζερμέν για να κάνει δικό της τον Λιονέλ Μέσι!
Όπως αναφέρεται, η πρωταθλήτρια Γαλλίας είναι διατεθειμένη να δώσει ακόμα και το αστρονομικό ποσό των 180 εκατ. ευρώ για να αποκτήσει τον Αργεντινό σούπερ σταρ!
Τον τελευταίο καιρό γράφονται πολλά για το μέλλον του Μέσι. Πριν από μερικές εβδομάδες βγήκε μάλιστα στην Ισπανία δημοσιογράφος-μάνατζερ και τόνισε πως ο διεθνής αστέρας έχει συμφωνήσει με άλλη μεγάλη ομάδα, καθώς η Μπαρτσελόνα δεν δείχνει διατεθειμένη να τον ικανοποιήσει οικονομικά με νέο συμβόλαιο. Κάτι τέτοιο είπε και ο οικονομικός διευθυντής των «μπλαουγκράνα», ενώ ο Σάντρο Ροσέλ προσπάθησε να... σβήσει τη «φωτιά»!
Να θυμίσουμε πως η Παρί Σεν Ζερμέν ανήκει σε Άραβες, με τη διοίκηση του συλλόγου να φέρεται διατεθειμένη να δώσει ακόμα και 180 εκ. ευρώ για να ντύσει με τη φανέλα του γαλλικού συλλόγου τον διεθνή αστέρα. Η ρήτρα αποδέσμευσης του Μέσι με τη Μπαρτσελόνα φτάνει βέβαια τα 250 εκ., αλλά στην Παρί Σεν Ζερμεν θεωρούν ότι εάν ο παίκτης ζητήσει να φύγει, με ένα ποσό γύρω στα 150-180 εκ. θα μπορέσουν να κάνουν το μεγαλύτερο «μπαμ» στην ιστορία του ποδοσφαίρου... Λέτε να κάνει το «μπαμ» ο Νασέρ Αλ Κελαΐφι. Σε ότι αφορά στην εφορία που είναι υψηλή στη Γαλλία, οι Αραβες είναι διατεθειμένοι να... λύσουν και αυτό το θέμα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε μας like στο Facebook
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...