Κάντε μας like στο Facebook

Tips! Για ένα επιτυχημένο bachelor


BACHELOR
Ο γάμος πλησιάζει και ιδέες για την τελευταία μέρα της «ελευθέριας» σας πέφτουν στο τραπέζι. Οι φίλες προσπαθούν να οργανώσουν το bachelor όσο πιο περιπετειώδες γίνεται. Μουσική, χορός, ποτά, striptiz, είναι must για το αποχαιρετιστήριο party του single status σας.

Αν λοιπόν κάπως έτσι ονειρεύεστε και εσείς τη βραδιά εκείνη έχετε τις εξής επιλογές:
  • Αναθέστε την οργάνωση στο «party animal» της παρέας. Η επιτυχία θα είναι δεδομένη. Ένα νυχτερινό tour θα είναι ότι πρέπει για να έχετε να θυμάστε και να συζητάτε για πολύ καιρό μετά.
  • Επιλέξτε τη λίστα των καλεσμένων σας.
  • Προτιμήστε να μην το κάνετε το προηγούμενο βράδυ, ώστε να είστε φρέσκιες και ξεκούραστες τη μεγάλη μέρα.
Αν πάρει θέλετε να περάσετε πιο εναλλακτικά τη μέρα εκείνη είναι δικαίωμά σας. Δεν χρειάζεται να νιώσετε τύψεις επειδή δεν ακολουθείτε την «παράδοση».
Ιδού μερικές πιο εναλλακτικές ιδέες:
  • Φύγετε ένα τριήμερο με τις κολλητές σας. Επιλέξτε ένα νησάκι ή ένα αγαπημένο προορισμό και γιορτάστε εκεί το bachelor σας (σε χαλάρο mood ή σε ξέφρενους ρυθμούς).
  • Κάντε spa. Μπορείτε να μείνετε σε ένα ξενοδοχείο και να απολαύσετε ένα πακέτο περιποίησης. Λάμψεις προσώπου, scrub, σοκολατοθεραπεία, μασάζ και διάφορες άλλες προκείμενου να αισθανθείτε αναζωογονημένες. Είναι μια ευκαιρία να χαλαρώσετε και να ηρεμήσετε.
  • Μπορείτε επίσης να διοργανώσετε μια βραδιά στο σπίτι σας και να θυμηθείτε το παρελθόν. Ξετρυπώστε άλμπουμ, video, λευκώματα, ετοιμάστε διάφορα εδέσματα και δροσερά cocktails. Αφεθείτε στις αναμνήσεις και περάστε υπέροχα.
Το θέμα είναι να επιλέξετε κάτι που σας ευχαριστεί και σας διασκεδάζει. Δεν χρειάζεται να ακουλουθήσετε την περπατημένη αν δεν θέλετε. Επίσης, είναι λογικό να νιώθετε άγχος, περιέργεια ή μια γενικότερη ανησυχία για την μέρα του γάμου. Όπως και να το κάνουμε όλοι θα έχουν στραμμένο το βλέμμα τους στη νύφη, παρατηρώντας όλες τις λεπτομέρειες. Μόνο και μόνο αυτό φτάνει για να σας αγχώσει. Ωστόσο, σκεφτείτε αν αξίζει το κόπο. Διπλά σας έχετε τον άνθρωπο σας και γύρω σας ανθρώπους που σας αγαπούν και βρίσκονται εκεί για να μοιραστούν το πιο όμορφο γεγονός της ζωής σας. Ίσως, το υπερβολικό άγχος να είναι παράλογο και περιττό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε μας like στο Facebook
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...