Κάντε μας like στο Facebook

Χταπόδι με μανιτάρια


ΧΤΑΠΟΔΙ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ
Με σάλτσα ντομάτας.

Υλικά (για 4 άτομα):
  • 1 κιλό χταπόδι
  • 100 γρ. λάδι
  • 150 γρ. κρεμμύδια, ψιλοκομμένα
  • 3 σκελίδες σκόρδο
  • 150 γρ. μανιτάρια
  • 3 κ.σ. πελτέ ντομάτας
  • 100 γρ. ελιές μαύρες
  • 4 κρουτόν
  • δεντρολίβανο
  • θυμάρι
  • αλάτι
  • πιπέρι
Διαδικασία:
Καθαρίζετε και πλένετε το χταπόδι. Το κόβετε σε κομμάτια και το βράζετε επί 2 ώρες σε λίγο νερό, μαζί με τα κρεμμύδια , τα μανιτάρια,  το λιωμένο σκόρδο, τον πελτέ ντομάτας, τις ελιές, το λάδι, το θυμάρι, το δεντρολίβανο, αλάτι και πιπέρι, μέχρι να μαλακώσει. Σερβίρετε το χταποδάκι με τη σάλτσα του. Αν είναι αραιή, τη βάζετε να βράσει σε δυνατή φωτιά για να πήξει. Γαρνίρετε με κρουτόν τηγανισμένα σε λάδι.
Καλή όρεξη!
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε μας like στο Facebook
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...