Κάντε μας like στο Facebook

Καλαμαράκια με τομάτα


ΚΑΛΑΜΑΡΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟΜΑΤΑ
Βραστά καλαμαράκια με τομάτα και λευκό κρασί.

Υλικά (για 4 άτομα):
  • 1 κιλό καλαμαράκια
  • 1 κρεμμύδι μέτριο ψιλοκομμένο
  • 2 μέτριες ξεφλουδισμένες τομάτες
  • 1 φύλλο δάφνης
  • ½ φλιτζ. λευκό κρασί
  • ¾  φλιτζ. λάδι
  • αλάτι
  • πιπέρι
Διαδικασία:
Καθαρίζετε και πλένετε τα καλαμαράκια. Τα βάζετε σε μία κατσαρόλα με λίγο νερό μαζί με το ψιλοκομμένο κρεμμύδι, το φύλλο δάφνης, αλάτι και πιπέρι, και τα αφήνετε σε σιγανή φωτιά μέχρι να πιουν το νερό τους. Τα σβήνετε με το κρασί και ρίχνετε το λάδι. Έπειτα προσθέτετε τις τομάτες λιωμένες και ψήνετε σε σιγανή φωτιά μέχρι να μαλακώσουν τα καλαμαράκια.
Καλή όρεξη!
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε μας like στο Facebook
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...