Ο αρακάς ως συνοδευτικό του καθημερινού πιάτου.
Υλικά:
- 500 γρ. αρακά
- 3 κ.σ. βούτυρο
- αλάτι
Διαδικασία:
Καθαρίζετε τον αρακά, τον πλένετε και τον ρίχνετε σε νερό που βράζει, στο οποίο έχετε προσθέσει λίγο αλάτι. Σκεπάζετε την κατσαρόλα και αφήνετε να βράσει. Στη συνέχεια τον στραγγίζετε και τον ρίχνετε ξανά στην κατσαρόλα. Βάζετε σε ένα τηγανάκι βούτυρο να λιώσει και περιλούζετε με αυτό τον αρακά. Ο αρακάς σωτέ συμπληρώνει θαυμάσια πολλά καθημερινά πιάτα.
Καλή όρεξη!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου