Υλικά
Σουβλακόπιτες
Μπατονέτες- κρακεράκια
½ φλιτζάνι φιλαδέλφεια
2 κ.γ ψιλοκομμένο μαϊντανό
¼ κ.γ σκόρδο, πιπέρι
¼ φλιτζάνι πολύ ψιλοκομμένη κόκκινη πιπεριά
Κόψτε κάθε πίτα σε 8 φέτες. Τοποθετήστε την μισή μπατονέτα στο κέντρο του κάτω μέρος της πίτας για να σχηματίσουμε τον «κορμό του δέντρου». Φτιάξτε τη μείγμα με τυρί, απλώστε περίπου 1 κουταλάκι του γλυκού μείγματος πάνω σε κάθε πίτα. Τοποθετείστε την πιπεριά. Εάν είναι επιθυμητό, καλύψτε και καταψύξτε μέχρι και 8 ώρες πριν το σερβίρισμα.
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου