Τι θα χρειαστούμε
1 ποτήρι ρακί
2 κουταλιές μέλι
2 ξύλα κανέλλας
6-7 γαρύφαλλα (τα μπαχάρικά ε; μη μαδήσετε καμια ανθοδέσμη)
λίγη φλούδα πορτοκάλι (προαιρετικά)
Πως το φτιάχνουμε
Τα βάζουμε όλα μαζί σε ένα κατσαρολάκι και τα βράζουμε σιγά σιγά για ένα λεπτό, προσεκτικά μη μας πάρει φωτιά, καλό είναι να κλείσουμε το μάτι της κουζίνας αφού αρχίσει να βράζει. Το αποσύρουμε από τη φωτιά και το αφήνουμε λίγο να κρυώσει και να δέσουν τα αρώματα.
Κι αμα δεν έχουμε ρακί το κάνουμε και με τσίπουρο χωρίς γλυκάνισο για να ‘χουμε να πίνουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου