Εύκολο και γευστικό.
Υλικά:
1/3 φλιτζάνι βούτυρο μαλακό
1/3 φλιτζάνι μαύρη ζάχαρη
1/3 φλιτζάνι ψιλοκομμένα καρύδια
1 φλιτζάνι αλεύρι για όλες τις χρήσεις
¼ φλιτζάνι λευκή ζάχαρη
225 γρ. τυρί σε κρέμα
1 κ.σ. χυμό λεμονιού
2 κ.σ. γάλα
1 αυγό
½ κ.γ βανίλια
1/3 φλιτζάνι βούτυρο μαλακό
1/3 φλιτζάνι μαύρη ζάχαρη
1/3 φλιτζάνι ψιλοκομμένα καρύδια
1 φλιτζάνι αλεύρι για όλες τις χρήσεις
¼ φλιτζάνι λευκή ζάχαρη
225 γρ. τυρί σε κρέμα
1 κ.σ. χυμό λεμονιού
2 κ.σ. γάλα
1 αυγό
½ κ.γ βανίλια
Διαδικασία:Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς.
Για την κρέμα:Χτυπάτε το βούτυρο μαζί με τη μαύρη ζάχαρη μέχρι να μαλακώσει το μείγμα. Προσθέστε το αλεύρι και τα καρύδια μέχρι να γίνει ενιαία η ζύμη και μετά βάλτε τη στο ταψί και ψήστε την για 12 εώς 15 λεπτά.
Για τη ζύμη:Χτυπήστε τη λευκή ζάχαρη με την κρέμα τυριού μέχρι να μαλακώσει. Ανακατέψτε καλά το αυγό, το γάλα, το χυμό λεμονιού και τη βανίλια. Πασπαλίστε το παραπάνω μείγμα πάνω στη ψημένη κρούστα. Τέλος, ψήστε για 25 με 30 λεπτά και αφήστε τα να κρυώσουν στο ψυγείο.
Για την κρέμα:Χτυπάτε το βούτυρο μαζί με τη μαύρη ζάχαρη μέχρι να μαλακώσει το μείγμα. Προσθέστε το αλεύρι και τα καρύδια μέχρι να γίνει ενιαία η ζύμη και μετά βάλτε τη στο ταψί και ψήστε την για 12 εώς 15 λεπτά.
Για τη ζύμη:Χτυπήστε τη λευκή ζάχαρη με την κρέμα τυριού μέχρι να μαλακώσει. Ανακατέψτε καλά το αυγό, το γάλα, το χυμό λεμονιού και τη βανίλια. Πασπαλίστε το παραπάνω μείγμα πάνω στη ψημένη κρούστα. Τέλος, ψήστε για 25 με 30 λεπτά και αφήστε τα να κρυώσουν στο ψυγείο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου