Καυτερή συνταγή.
Υλικά:750 γρ. φιλέτα μοσχαριού
100 ml. soy sauce
10 ml. fish sauce
Τζίντζερ φρεσκτριμμένο
Αγγούρι ψιλοκομμένο
Κόλιανδρο φρέσκο ψιλοκομμένο
Αλάτι και πιπέρι
Αν έχετε και 1/2 κ.γ.chilli oil και 4 κ.σ. ρυζόξιδο
Ραπανάκι για γαρνίρισμα (προαιρετικά)
100 ml. soy sauce
10 ml. fish sauce
Τζίντζερ φρεσκτριμμένο
Αγγούρι ψιλοκομμένο
Κόλιανδρο φρέσκο ψιλοκομμένο
Αλάτι και πιπέρι
Αν έχετε και 1/2 κ.γ.chilli oil και 4 κ.σ. ρυζόξιδο
Ραπανάκι για γαρνίρισμα (προαιρετικά)
Διαδικασία:Αλατοπιπερώνετε το μοσχάρι. Το μαρινάρετε για 2 ώρες τουλάχιστον μέσα στο μείγμα από soy sauce, fish sauce, τζίντζερ, chilli oil και ρυζόξιδο. Το ψήνετε στο γκριλ μέχρι να γίνει μέτριο ή μέτριο-άψητο. Το κόβετε σε ψιλές φέτες και το σερβίρετε μέσα σε πιάτο που έχετε στρώσει με μαρούλια και έχετε βάλει αγγούρι και ραπανάκια γύρω-γύρω (αν θέλετε). Πάνω στο κρέας ρίχνετε κουταλιές από τη μαρινάδα και επιπλέον φρέσκο κόλιανδρο και ψιλοκομμένο κρεμμυδάκι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου