Υλικά
- 1/2 κιλό σπαγγέτι
- 1/2 φλ. βούτυρο
- 1 σκελίδα σκόρδο
- 2 κεσεδάκια γιαούρτι
- Βράζετε 1/2 κιλό σπαγγέτι με 1 κουταλιά αλάτι. Το στραγγίζετε.
- Ζεματάτε το μισό από 1/2 φλ. βούτυρο με 1 σκελίδα σκόρδο και περιχύνετε το σπαγγέτο. Προσθέτετε 2 κεσεδάκια γιαούρτι.
- Ζεματάτε το υπόλοιπο βούτυρο και το ρίχνετε στο σπαγγέτο.
Καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη !
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου