Οι Ιταλοί διακρίνονται στη μόδα εδώ και χρόνια, είναι ειδήμονες στο παγωτό αλλά και πρωτοπόροι στις μακαρονάδες και τις πίτσες. Αγαπούν το καλό κρασί και τη μπύρα, τον καφέ και τη σοκολάτα σε όλες τις μορφές της και δεν διστάζουν όχι μόνο να δοκιμάσουν νέες γεύσεις αλλά και να συνδυάσουν παράδοξα υλικά μεταξύ τους! Στην κατηγορία αυτή λοιπόν εντάσσεται ένα νέο προϊόν που κάνει ήδη θραύση στη γειτονική χώρα: Άλειμμα μπύρας στο ψωμί! Με 40% μπύρα στο περιεχόμενο και το υπόλοιπο λαχταριστή σοκολάτα, η νέα γαστριμαργική απόλαυση φαίνεται να έχει κερδίσει μικρούς και μεγάλους.
Το προϊόν που φέρει την εμπορική ονομασία Birra Sparmabile είναι το αποτέλεσμα της συνένωσης των δυνάμεων δύο εταιρειών: Μιας ζυθοποιίας και μιας σοκολατοποιίας. Η ιδέα ξεκίνησε ως αστείο αλλά φαίνεται ότι οι πρώτες δοκιμές αποζημίωσαν τους… πλακατζήδες της υπόθεσης που βρήκαν στη σκέψη της μετατροπής του υγρού αλκοόλ σε κρεμώδες άλειμμα για το ψωμί ένα νέο αχτύπητο brand.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου