
Ο Carlos Romero, Φοιτητής της σχολής, (στην οποία φοιτούν νέοι μεταξύ 17 και 23 ετών), μετέβη στην πρωτεύουσα Μπογκοτά, για να παρουσιάσει την ειδική πουτίγκα του στο "Γαστρονομίας 2009" που διεξήχθη την Παρασκευή.

Πριν από την ευρέως διαθέσιμη στα εστιατόρια, το επιδόρπιο πρέπει να περάσει από μια διεξοδική διαδικασία ελέγχου και να λάβει την έγκριση του ινστιτούτο τροφίμων και ινστιτούτο ναρκωτικών της Κολομβίας.
πηγή : [link]
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου